Ügyfélszolgálat: +36 20 481 1386     |     Átvételi üzletünkben

Szállítás: 1290 Ft | 20.000 Ft felett ingyenes!

Megvetted, de mégis mást választanál?

Semmi gond, a Hello Smart 30 napot biztosít a számodra, hogy ha esetleg meggondoltad magad, a még használatba nem vett terméket számlával visszaküld hozzánk.*

A megvásárolt és részünkre visszaküldött vagy -hozott terméket becseréljük bármely más termékre kínálatunkból

A termékcsere szolgáltatás feltétele, hogy a termék sértetlen, hibátlan, eredeti állapotban az összes tartozékával együtt, eredeti csomagolásban, valamint a vásárlást igazoló az eredeti számlával juttasd vissza részünkre. Bontott csomagolású, használt, sérült terméket nem áll módunkban cserélni, ahogy olyan terméket sem, melyről hiányzik a hologramos, “smart” feliratú matrica; a gondatlan csomagolásból eredő szállítási sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni.

A cseréhez visszaküldési űrlapot kell kitöltened, ennek hiányában a kollégák nem tudják feldolgozni a csomagodat.

Postai visszaküldés esetén a visszárut a (Reakció-D Kft) 1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 21/B címre tudod feladni!

Személyesen is vissza tudod juttatni a készüléket ugyanerre a címre, azonban az azonnali csere nem lehetséges, legkorábban másnap tudjuk csak kiadni (vagy GLS-sel kiküldeni – 1290 Ft) a csereterméket. Akár aznap, akár másnap, nagyon szívesen segítünk amúgy megtalálni a megfelelő terméket, ha bizonytalan lennél. 🙂

A beérkezést követően a bontás kamera előtt történik; amennyiben a termék eredeti állapotában érkezik vissza hozzánk, a beérkezést követő legfeljebb 14 napon belül sor kerül a cserére – amennyiben nem áll rendelkezésre a választott cseretermék, úgy a kollégák e-mailen fognak tájékoztatni erről, illetve a választható alternatívákról.
Amennyiben az új termék vételára meghaladja az eredetileg vásárolt termék árát, a különbözetet a termék átvételekor tudod rendezni kollégáinkkal, vagy a futárnál.
Tájékoztatunk, hogy a termékcsere során az eredeti összegből pénzt visszatéríteni nem áll módunkban, azonban 5 ezer forint feletti csereérték esetén, Ajándékkártyán való jóváírást kérhetsz.

A 30 napos termékcsere szolgáltatásunktól függetlenül, a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletnek megfelelően biztosítjuk a vásárlástól való elállás jogát a rendeletben meghatározott feltételeknek megfelelően. A 14 napos vásárlástól való elállás jogáról és módjáról az Pénz visszafizetési garancia menüpontban vagy a 14 napos pénz visszafizetési garancia oldalakon tájékozódhatsz.

* A fogyasztói elállási jogra vonatkozó feltételrendszer a Hello Smart termékcsere szolgáltatására semmilyen formában nem alkalmazhatóak, a termékcsere feltételei külön szabályozottak.

Bezár

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Keresés