Ügyfélszolgálat: +36 20 481 1386     |     Átvételi üzletünkben

Szállítás: 1290 Ft | 20.000 Ft felett ingyenes!

Elállási tájékoztató

Fogyasztóként, a rendelésed kézhez vételétől számított 14 napon belül, indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől/megvásárolt terméktől. Ennek részeként arra kérünk, hogy az alábbi űrlapok egyikét töltsd ki és juttasd el elérhetőségeink egyikére. (Ez már csak azért is igen fontos, mert a megrendelés beazonosítása és a személyes adatok feldolgozása ennek hiányában késedelmet szenvedhet, vagy teljesen ellehetetlenül.)

Online űrlap:
https://hellosmart.hu/visszakuldesi-kerelem/vasarlastól-valo-elallas

Elállási nyilatkozat sablon:
https://hellosmart.hu/files/elallasi-nyilatkozat.pdf

Következő lépésként az elállási nyilatkozat benyújtásától számított maximum 14 napod van arra, hogy útjára indítsd, vagy átvételi pontunkra személyesen behozd a termék(ek)et.

Név:  Reakció-D Kft.
Cím: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 21/B
Tel: +36 30 481 1386
E-mail: info@hellosmart.hu

A visszáru bontása kamera előtt történik; amennyiben a termék eredeti állapotában érkezik vissza hozzánk, a beérkezést követő 14 napon belül sor kerül az értékének  utalására. Ha a bontás során a termék értékét befolyásoló hiányosság vagy rongálódásra derül fény, felvesszük veled a kapcsolatot. Ilyen értékcsökkentő tényezők pl.: karcos, sérült termék, hiányzó kiegészítők (kivéve a kijelzővédő fólia), hiányzó, hologramos “smart” biztonsági matrica, a doboz szándékos rongálása (feliratok, leszakadt részek). A gondatlan csomagolásból eredő szállítási sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni.

A kibontott, illetve felhelyezett fóliákra nem terjed ki a vásárlástól való elállás joga.

 

Bezár

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Keresés