Tucat érv mellettünk

Villám gyors kiszállítás

Büszkék vagyunk rá, hogy minden megrendelést extra gyorsan, 24 órán belül, de legfeljebb 1-2 munkanapon belül teljesíteni tudunk, így már másnap készhez kapod rendelésed.

Állandó kedvezmények

Ha feliratkozol hírlevelünkre és rendeléskor felhasználod az így kapott kupont, már az első vásárlásodkor is 5% kedvezményben részesülsz, ingyenes szállítás (20.000 Ft felett) és plusz ajándék termékek (50.000 Ft felett).

Valós árukészlet

Óriási és naprakész árukészlettel rendelkezünk – amit webshopunkban látsz készleten, az valóban elérhető is. Nincs utánrendelés, nem kell előrefizetned.

Segítőkész ügyfélszolgálat

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon 10:00 – 17:00 akár telefonon, akár személyesen üzletünkben és segítenek döntésedben vagy a termék beüzemelésében.

Üzlet és Átvételi Pont

XIII. kerületi üzletünkben és átvételi pontunkon lehetőséged van már a rendelés napján átvenni megrendelt termékeidet vagy a helyszínen kiválasztanod és megvásárolnod.

30 napos termékcsere garancia

Ha a megvásárolt okosóra vagy okoskarkötő helyet mégis inkább egy másik modellt szeretnél, 30 napon belül kicseréljük Neked egy általad választott típusra.

1 év teljes körű termékgarancia

Minden általunk forgalmazott termékre a jogszabály által előírt, valós és teljes körű termékgaranciát biztosítunk.

Magyar nyelvű használati utasítás

Minden termékünkhöz részletes, érthető, magyar nyelvű használati utasítás kézi könyvet, alkalmazás kártyát, IP tanúsítványt és tájékoztatót biztosítunk.

Magyar nyelvű okosórák

Minden SIM kártyás okosóránk teljesen magyar nyelvű és további 14 nyelven elérhető menüvel rendelkezik, valamint egyes alkalmazások is magyar nyelvűek.

Magyar nyelvű alkalmazások

Termékeinkhez tartozó mobil alkalmazások zömmel magyar nyelvűek, melyek folyamatosan bővülnek és frissülnek – ezekről tájékozódj a termék adatlapján.

350 féle minőségi termék

Minden általunk forgalmazott termék alaposan tesztelt, kiváló minőségű, megbízható, termékpalettánkat folyamatosan bővítjük a legmodernebb típusokkal.

100% magyar vállalkozás

Teljes egészében magyar tulajdonú, megbízható vállalkozás vagyunk és Magyarországon adózunk.