Ügyfélszolgálat: +36 20 481 1386     |     Átvételi üzletünkben

Szállítás: 1290 Ft | 20.000 Ft felett ingyenes!

Megrendelésed kiszállítását a GLS Hungary csomagküldő szolgálat végzi.

Szállítási díj: 1290 Ft, amennyiben utánvéttel szeretne fizetni az 200 Forint kezelési költséget von maga után*
Szállítási idő: 1 munkanap*

Amennyiben csomagod iránt érdeklődsz vagy szeretnél együttműködni a GLS futárszolgálattal érdeklődj elérhetőségeinken vagy a futárszolgálat telefonszámán, az email-ben kapott csomagszámmal.

Házhoz szállításról

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban (hétvégén és munkaszüneti napokon nincs kiszállítás).

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Ha a Megrendelő miatt hiúsul meg a csomag átvétele – pl. eláll a vásárlástól, de nem értesíti időben az Eladót vagy a kétszeri kézbesítési próbálkozás után sem veszi át a csomag, vagy egyéb más esetben nem értesíti a Webshopot a szállítástól való elállástól -, így ebben az esetben a Vevőt terheli a szállítási díj, melynek költsége: 1290 Ft.

A csomagok átvételével kapcsolatosan

Amennyiben fizetéskor a közvetlen banki utalást vagy a PayPal fizetési opciót választottad, a rendelés feldolgozása csak a tranzakció teljesítése után kezdődik meg, így csak azután kerül átadásra a futárnak.

Ajánlott csak abban az esetben megrendelned a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak és az értesített kézbesítési időpontban a megadott címen tartózkodsz.

* A szállítási idő általában nem vesz igénybe több időt 1-2 munkanapnál, de a szállítási idő az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak szerint maximum 8 munkanapra vállalunk felelősséget!

Expressz Futár

Ha a megrendelt csomagod sürgős, lehetőséged van igénybe venni Expressz Futár szolgáltatásunkat – a megrendelés leadásától számított 5 órán belül kézhez kapod rendelésed a megadott budapesti címen. Ezt az opciót a megrendelés leadásánál a “Szállítás” opciónál tudod kiválasztani.

A szolgáltatás díja: 3.990 Ft 

Az Expressz Futár kiszállítás 8:00 – 20:00 között történik a hétköznap. Tehát ha csomagod még a megrendelés napján készhez szeretnéd kapni fontos, hogy rendelésed 15:00 óráig add le. Ha ezután adod le (pl. este 20:00 órakor), akkor az expressz futár másnap délelőtt kézbesíti a csomagot.

Ingyenes szállítás

20.000 Ft összértékű vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!

Bezár

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Keresés